Friday, February 29, 2008

Paine, circ si subcultura

Te pui la tembleizor. E ora 17. Dai pe ProstTV si sa vezi aceleasi cacaturi: crimuri, vioale, cine-cu-cine se mai insoara, cine-de-cine se mai desparte.

Te pui la tembelizor, butonezi si pici peste aceleasi scandaluri: Bombonel cu matusa-sa, ala de pe acasa i poponar, nu-stiu-ce creator de moda i sau nu pe invers, Elodia o fost vazuta langa Sirius, Diaconescu si depozitul lui de laturi discuta cu inapoiati mintali care la randul lor discuta cu mortii, WC Tudor (Wadim Corneliu) mai scoate pe gura doua vorbe pe care oamenii inteligenti le scot pe cur.

Te pui la tembelizor sa te uiti la o emisiune de divertisment si dai de cretinatati ca "tradati in dragoste", "curat murdar", "din dragoste", "skimb de mame" si alte productii scoase din groapa de gunoi a imbecilitatii umane.


Te pui la tembelizor sa te uiti la un film si dai de "inima de tigan", "secretul mariei" si multe alte "capodopere" de genul asta care, culmea, kiar prind la publicul numeros. Ca vorba lu' Lapusneanu: "Prosti, boier Motoc, da' MULTI!"... ai dracului de multi... si ai dracului de prosti!

Te pui la tembelizor sau te dai pe radio sa asculti o muzica. Si peste ce dai?! Sau, mai bine zis, in CE calci?! In gutza-de-puzta, in adi-muc-de-tigara, in vali-furtuna-intr-un-pahar-de-pisat, si in alte blonde cu ugerele mai mari decat IQ-ul si talentul.


Te pui la tembelizor sa vezi ce oameni de vaza mai sunt invitati pe la emisiuni culturale si dai doar de ultimele fecale animaliere cum ar fi jiji, prigoana neam prost, kerida din mahala,
simona 3 neuroni senzual, laura gauri sparte andresan; toti oameni, pardon, kestii care abia pot lega trei cuvinte fara greseala si cursiv, printre care am aminti: "Eu sunt aici", "vai de mine", "mortal, bestial, cul".

Iei un ziar ca sa citesti ce se mai intampla prin lume si prin tara si vezi ca nu-stiu-ce gaina star porno si-o mai tras 3 silicoane sub unghia de la picior, sau ca ion o violat singura vaca din satul lui, sau ca mutu se marita cu alta. Adica, stiri vitale, frate, fara de care nu am putea trai.

Pleci la lucru si sefu te freaca la icre pe bani putini, te tine peste pprogram fara sa te plateasca, te pune sa pupi in cur ca sa avansezi, iti da sa faci kestii sub nivelul tau, te ameninta ca daca nu lucrezi te da afara fara nicio jena...

Cumperi martisoare de import. Platesti impozit pe fumarit. Platesti 3 taxe de prima inmatriculare. platesti la politie sa iti spuna cine sunt hotii care te-au furat., dai spaga la doctor ca sa pleci acasa viu si nu in costum de 6 scandurele... etc. etc. etc. etc.

Si tu le iei pe toate astea in gura, le rumegi si iti dai seama ca esti roman la tine in tara si lumea isi bate joc de tine, si strainii isi bat joc de tine, si prostii isi bat joc de tine, si analfabetii isi bat joc de tine, si animalele, plantele, insectele, pietrele isi bat joc de tine. Si te intrebi: "Da', oare, DE CE?!?!?!"

PENTRU CA MERITI!!!!!!!!!

PENTRU CA NU ESTI IN STARE SA ZICI "NU" SAU "DA" ATUNCI CAND TREBUIE!!!

PENTRU CA ESTI MAHALAGIU!!!

PENTRU CA NE FURAM UNUL ALTUIA CACIULA!!!

PENTRU CA NE PLAC CHICIURILE SI PORCARIILE!!!

PENTRU CA SUNTEM PROSTI, INCULTI SI NE COMPLACEM!!!

PENTRU CA SUNTEM OI!!!

PENTRU CA, DESI NU STIM NIMIC DESPRE UN ANUMIT SUBIECT, NE DAM CU PAREREA!!!

PENTRU CA NE PLACE DOAR PAINEA SI CIRCUL!!!


Restul... suntem prea putini si prea satui si prea ne gandim sa emigram ca cei care deja au facut-o... Hai liberare!

Bombonel poponel strikes back!

Dupa cum preziceam cu cateva luni bune inainte, cand scandalurile Tamara si Zambaccian erau in toi, Bombonel isi face treptat reintrarea in buda politicii romanesti, mai dand o declaratie, mai afisandu-si limuzina cumparata cu bani "cinstiti", ciorditi de pe la protocoale, mai dandu-si cu parerea intortokeata si fara sens pe la emisiuni de duzina. Dar, deh, romanu' vede si il tine minte.

Din fericire pentru el, romanu' de rand, cel venit de la tara, are doar memorie de scurta durata si uita toate scandalurile trecute.

Si cine va candida in curand din nou pentru presedentie?! Bombonel cel suierator.

Si iara o sa il voteze toti oltenienii si pensionarii si or sa-l ovationeze ca pe tov. Ceasca sau pe tov. TrilIon TrIliescu.

Romani, io zic sa exersati de pe-acum: "Nastase si poporu', ne iubim conducatoru'!", "Nastase pace!", "Nastase reales la al XIII-lea congres!" (hai ca aici am fost rau cu voi, veneticii de la curu' vacii, care poate va pierdeti la mine pe blog; o sa va traduc: "XIII" = "13"; pentru ceilalti... tot respectul!).