Thursday, December 4, 2008

Munca te innobilieaza... :))))))))))

Am crezut ca cei ce formeaza atomul Uniunii Europene sunt niste oameni priceputi, harnici si dornici de a face ceva... glumesc, asta credea naivul de rand!

Am spus de atatea ori: Romania a fost acceptata in mUE nu pentru calitatile poporului sau ale economiei sale... ci pentru ieftineala ei. Pentru ca suntem niste curve ieftine, inculte si fara dorinta de a ne ridica din mocirla in care ne complacem zi-de-zi.

No, vazand mUE ca oamenii nu au ajuns la capatul rabdarii si ca roboteii mai au baterii, ce s-au gandit ei, cu mintea lor orientata doar spre profitul prorpiu?! Ca ar fi bine sa se munceasca si sambetele. Adica, sa ii ramana robotelului si mai putin timp de cugetare, informare, gandire pseudo-libera!
Nu e de ajuns ca plecam de acasa la 8 dimineata si ne intoarcem la 8 seara.
Nu e de ajuns ca facem si ore suplimentare.
Nu e de ajuns ca muncim pe nimic.
Nu e de ajuns ca Nu suntem liberi.
Nu e de ajuns ca, desi muncim, la sfarsitul lunii nici nu vedem cum se dizolva salariul in baltoaca infecta a creditelor.


Pai, sa bage frate program de lucru sambata si sa vezi cum o sa futa romanii buha nu doar sambata, dar si in timpul saptamanii... IO CLAR ASA AS FACE!!!

Just think about it! Suntem oameni, nu lucruri!!!

Alegeri parlamentare 2008

Un politician PDL spunea pe blogul lui: Romanii nu uita. (vorbea de Nastasel Poponel cu matusica lui Tamara cu tot).

Si atunci i-am raspuns: Romanii si uita si iarta.

Iata, asadar, cum pesedeii au castigat alegerile parlamentare din 2008. Iata cum, pastrandu-si stigma, romanii au mai dat o data dovada de faptul ca sunt niste consumatori fara materie cenusie in ceea ce mai bine li s-ar numi CUR, pentru ca nu prea au CAP.

Ca sa nu mai vorbim de sleahta de politicieni, unul mai curat decat altul, unul cu promisiuni mai fanastice decat altul: autastrazi peste autostrazi, bani garla, trai mult mai bun, cresteri de pensii si de salarii, caini cu covrigi sub coada numai buni pentru ca romanasul manelist de rand sa se aplece si sa intinda limba spre ei.


Eu intreb atat: DE UNDE BANI, TOVARASI PULITICIENI?! CA I-ATI CAM FURAT PE TOTI!!!

Prezenta la vot spune multe: clasa politica este de CACAT! Poporul este in CACAT iar Uniunii Europene ii arde de glume... dar astea, intr-o emisiune viitoare.

Politica si "Cea mai veche meserie din lume"

Zilele trecute am auzit o comparatie superba:

Ca sa devi profesor bun, trebuie sa inveti pe rupte, sa dai examene de titularizare, sa iei grade, sa faci activitati si sa mai si suporti toti retarzii de elevi pe care societatea prezenta i scuipa pe piata. Ca sa devi avocat, la fel: trebuie sa inveti o cisterna de legi, sa faci practica pe langa un avocat caruia sa i dai spaga grasa in timp ce il pupi in cur. Sa ajungi medic... nici nu mai vorbim... viata pierduta pe bancile scolilor.

Dar, ca sa devi parlamentar roman iti trebuie la fel de multa scoala cata are si o CURVA ordinara: ZERO!

La urma urmei, de ce ma mai mira?! La asa popor, asa conducatori!