Saturday, January 10, 2009

Discutii generale

Va astept aici cu intrebari de orice gen, propuneri, smenuri, whatever.

7 comments:

  1. DACA ASTEPTI SMENURI...AI SA PRIMESTI...SUSANELE!Si sa nu plingi dupa..."victima".
    Mai usor cu misto-ul si aroganta ignorantei!

    ReplyDelete
  2. Ignoranta presupune necunoastere si dezinformare. Io ma informez si cunosc. Stiu ca am drepturi si mi le cer. Ce, vrei sa nu mi le cer?! In cazul asta cazi tu in ignoranta.

    Da, poti numi si "misto" modul meu de abordare: misto la modul in care suntem tratati noi, pulimea, fraierii platitori de taxe si impozite.

    Accept cu bucurie critici - dar sa vina argumentate. Asa ca, ma vad nevoit sa ignor indemnul tau de a o lua "mai usor" cu misto-ul pentru ca nu argumentezi.

    ReplyDelete
  3. Misto-ul si smecheria("se poate si asa")ne sunt fatale.
    La fel si artagosenia din conversatii.
    La smenuri se raspunde cu susanele!
    Nu este nevoie de nici o argumentatie.Observatia este de bun simt.
    La "whatever"...se raspunde cu "whatever"..Si asta e de bun simt.
    Nu critica construieste...nici macar daca se vrea "constructiva".
    Observatia de bun simt are insa o sansa.
    Hai sa dam o sansa noncriticii!

    ReplyDelete
  4. :)
    Da-mi voie sa-ti raspund cu: "whatever"!

    Uite, pentru tine, o sa inlocuiesc "smenuri" cu "chestii" si "whatever" cu "diverse observatii pe care le aveti de facut, remarci, subiecte de discutie, sentimente" sau, mai simplu, "etc.". That better?!

    Nu te crampona in cuvinte, mesajul asta i ceva mult mai simplist decat ceea ce vrei tu sa interpretezi: discutii generale / off topic-uri. Simple as that!

    ReplyDelete
  5. inlocuieste-le...si fara cuvintul "chestii".ok?

    ReplyDelete
  6. am citit tot ce ai scris.. si iti spun sincer mi-ai produs o scarba enorma.imi vine sa vomit si ficatii din minte. si asta pt ca imi dau seama ca sunt si oameni ca mine care gandesc la fel... si asta e trist pt ca daca eram doar eu ma impacam foarte usor cu gandul ca sunt nebun cum o aud des. dar asa, e al dracu de trist sa stii ca de fapt normalitatea o regasesti in 2-3 persoane (totusi refuz sa cred ca nu sunt mai multe) iar majoritatea sunt imbecili.asta crede-ma e chiar greu de suportat. ce multumit eram si fericit in lumea mea daca eram eu nebun...

    ReplyDelete
  7. am citit tot ce ai scris.. si iti spun sincer mi-ai produs o scarba enorma.imi vine sa vomit si ficatii din minte. si asta pt ca imi dau seama ca sunt si oameni ca mine care gandesc la fel... si asta e trist pt ca daca eram doar eu ma impacam foarte usor cu gandul ca sunt nebun cum o aud des. dar asa, e al dracu de trist sa stii ca de fapt normalitatea o regasesti in 2-3 persoane (totusi refuz sa cred ca nu sunt mai multe) iar majoritatea sunt imbecili.asta crede-ma e chiar greu de suportat. ce multumit eram si fericit in lumea mea daca eram eu nebun...

    ReplyDelete