Friday, May 16, 2008

Cica suntem niste oi...

Ia uite ce stafeta mi-o trimis Paul:




Makes you wonder, doesn't it?!
Kiar asa sa fie oare?! Kiar suntem un neam de oi, supuse stapanilor?!

Sa-mi explice si mie cineva ce i cu filmuletul asta?! O fost difuzat la televizor ca si reclama la alegeri? I pe bune? Sau i o parodie?!?!?!

7 comments:

  1. Clipul asta e un clip publicitar care a fost interzis spre difuzare... dar a fost facut de unu` din multele partide care se considera a fi " corecte si drepte" nu stiu care.. si nici nu ma intereseaza.. important e ca o fost interzis clipul invocandu-se motivul : e comunist.. apare ceausescu... si de ce e legatura cu cei de dupa revolutie??? Anyway... clipul e bestial.. mesaju`: cum il "alegeam" pe ceausescu.. asa ii alegem si pe astia... get my point???

    ReplyDelete
  2. Uuuuuuuuuuu... I get it!

    Un clip facut de comunisiti (ca ei trambiteaza ca nu ar fi, i partea a doua), pentru comunisti (majorittea oilor cu drept de vot au inca o mentalitate indoctrinata), impotriva comunismului (NO COMMENT)! :))))))

    Ce nu pricep io din clip-u asta i urmatoarea kestie: zici ca ar fi fost facut de un partid. De ce pielea mea nu ne zice in clip partidu asta cum ar trebui sa ne alegem stapanul?!?!?! Si in al doilea rand, de ce zic ei: "Ai grija cum iti alegi STAPANUL?!?! Adica, tot un STAPAN o sa avem, nu un leader/conducator... adica tot OI/SCLAVI ne considera si ei.

    Uite ca am gasit de ce am asa un sentiment de adversitate fata de clipu asta: pentru ca ORICARE AR FI FORMA, MESAJUL E ACELASI...

    Pana ne schimbam mentalitatea, o sa mai treaca ceva timp...

    ReplyDelete
  3. Gata au trecut si alegerile astea....asteptam pe cele pentru presedinte.....oitzelor pregatiti-va stampilutza si buletinul k o sa merem iar in numar mare sa votam.....:))
    By the way....mi-am creat si eu un blog in care vreau sa postez zilnic daca se poate......pana acum am reusit in cele 2 zile decand l-am facut :)). Madcat...stiu ca ai replicti bune la articole asa ca daca ai placerea te astept pe la mine sa iti dai cu parerea :)) ;)

    ReplyDelete
  4. clipul n-a fost facut de nici un partid! creatia ii apartine departamentului de pr si marketing de la antena3... deci e oarecum apolitic si impartial (mai ales ca apar fetele tuturor conducatorilor RO).
    iar chestia cu "stapanul" am interpretat-o in felul urmator: pe oricine am alege, ajunge sa se comporte ca un stapan.

    ReplyDelete
  5. Inteleg, @dora! Oricum e trist, dar adevarat.

    Puteau sa spuna: Alege-ti cu grija leader-ul, dar cuvantul presupune prea multe de la incompetentul care va fi ales, ca io sunt sigur ca tot un dobitoc o sa fim nevoiti sa alegem, pentru ca N-AI CU CINE, DOMN'E, N-AI CU CINE... NISTE...

    ReplyDelete
  6. Da, a fost difuzat 1-2 zile la Antena3, dupaia a fost interzis.
    Nu cunosc motivu' "oficial" al interzicerii, insa, tinand cont de campaniile trecute, initiate de guvern sau mai-stiu-io-ce-autoritate-nationala, in care cerea sa te prezinti la vot pe motiv ca "si el voteaza" (aratand un retardat), consider ca asta chiar a fost bun...

    ReplyDelete
  7. Oricum, o sa ramanem o natie de trestii care se apleaca dupa cum bate vantu! Degeaba ne trambitam in poezii ca suntem ca brazii sau stejarii... Suntem curvele Europei pentru ca ne comportam ca atare si suntem tratati ca atare!

    ReplyDelete