Tuesday, July 15, 2008

FTS reloaded... Are we alone?

Tot mai des suntem bombardati cu cazuri spectaculoase de intalniri de diferite grade! Si, coincidenta sau nu, de cand armata americana si-o tras o baza militara pe terenul nostru si cu banii nostri dar nu si neaparat in interesul nostru, am citit si vazut prin stiri "uimitorul si senzationalul" caz al fighter-ului de Cluj atins de un OZN (extraterestri).
O chestie nu se leaga aici: daca fiintele alea or strabatut atatia ani lumina pana aici, musai ca au o tehnologie care le permite detectarea si evitarea obiectelor ce pot intersecta traiectoria navei; sau tehnologie care sa le permita distrugerea imediata si fara sa dea gres a unui obiect zburator datand din epoca de piatra (fata de nivelul lor tehnologic) cum este Mig-ul asta palit in carlinga. Pai si atunci cum putem noi crede fara discernamant ca OZN-ul ala extraterestru s-o atins de Mig-ul romanesc accidental?! Ceva pute aici si ar fi mai multe ipoteze:
1. Americanii experimenteaza/testeaza aici in tara aparate de zbor de utlima degeneratie, pentru ca Area 51 si, in general, teritoriul american este deja prea indeaproape monitorizat, scanat si puricat de satelitii de spionaj rusesti/chinezesti/namibieni/somalezi etc.

2. Kilotzii romani isi desfasurau in perfecta normalitate antrenamentele de zbor cu o confruntare traditionala de genul: "primul care trage de mansa, pierde". Ce inseamna jocul asta?! Exact ca la masini: Doi kilotzi fata-n fata, se indreapta unul spre celalalt... primul care trage de mansa sa evite coliziunea pierde duelul.

3. O nava exrtaterestra, tocmai se ridica de prin Tunguska. In urma consumului excesiv de vodka si anabolizante combinat cu o seara petrecuta intr-un local cu fripteuze importate pe psot de carne vie, conducatorul vehiculului spatial pierde controlul intr-o curba stransa si atinge cu duza de aterizare stanga-spate carlinga unui aparat de zbor aerian tip Mig-21 Lancer ce se deplasa regulamentar... c'mon :)))) !!!!

4. Cine stie ce fragment desprins din alt aparat de zbor o nimerit pe traiectorie... oricum, nu ar fi prima oara cand armatei romane i cade ceva echipament din dotare! :))))))))))))))))))))))))))))))


Nu, fratilor, nu sunt sceptic, dar nici fanatic. Am mai spus-o si o repet: sa crezi ca esti singur in Univers ar insemna sa iti negi propria existenta! Sunt sigur ca "there is plenty of life out there, in the vast nothingness of space"! Si ce cover-up story mai bun ar fi decat este povestea asta cu extraterestii!?!?!?!?

Sa ne gandim un pic si sa digeram, poate nu sunt extraterestri, poate sunt intraterestri. De exemplu: in '47, izbucneste isteria Roswell... extraterestri / proiecte secrete, nu se stie. Informatiile cat si dezinformatiile curg garla. In '64, SR-71 Blackbird (avion de recunoastere cu raza scurta de actiune) intra in serviciu militar cu viteza de croaziera de (Atentie!): Mach3. Sa nu imi spuneti ca in plin razboi rece, americanii isi testau tehnologia in vazul lumii si isi spalau rufele in public. Sunt sigur ca testele de zbor au prezentat si esecuri, urgent acoperite prin diverse tactici de diversiune. E posibil ca Roswell ca fie unul din testele astea ratate... pentru ca refuz sa cred ca americanii, asa burici ai pamantului cum sunt ei, ar putea fi capabili sa dezvolte o astfel de tehnologie pocnind din degete si fara teste/esecuri/prototipuri.

Si se stie ca minciuna are picioare scurte. O astfel de actiune de stergere de urme trebuie alimentata in continuare. Deci, moda rapirilor de catre extraterestri (idem, se poate ca guvernele lumii sa faca experimente pe oameni fara a le cere dreptul si apoi sa arunce vina pe extraterestri). Oricum, rapoartele privitoare la rapiri/intalniri urmeaza un fel de moda: la inceput extraterestri aveau corpuri mici, capete mari, oki mari, guri mici si comunicau prin telepatie. apoi, curentul a evoluat spre forme reptiliene sau alte modele la moda. In cazul in care EI sunt aici... boy, must we have a busy planet!


Isteria in masa, inducerea de concepte si perceptii, bombardarea cu contra-informatii, scaparea "accidentala" a unor mici adevaruri si contra-atacarea lor frenetica de catre serviciile implicate, toate ar putea constitui un minunat joc scenic, orchestrat de interese care depasesc conditia simplului cetatean platitor de taxe si impozite. Un joc care are ca interes SUPREMATIA MONDIALA - MONOPOLUL!!!

Imi place sa cred ca nu suntem singuri in Univers, dar iau in calcul si ideea ca exista minti luminate care pot folosi credinta asta si in scopuri mai putin ortodoxe. Manipularea este un proces complex si greu de inceput, dar care, zic eu, odata demarat, se auto-alimenteaza, auto-propaga, auto-dezvolta. Masele sunt controlate, sunt determinate sa gandeasca intr-un mod anume, sa se reproduca la perioade si in cantitati dinainte stabilite, sa consume, sa priveasca... sa ASCULTE (obey)!

Have a nice day... human slave!

No comments:

Post a Comment