Friday, March 20, 2009

Gust de...

In fuga noastra dupa nevoi create si intretinute artificial, am inceput sa inlocuim "the real thing" cu arome, cu "gust de"!
Nu mai avem timp sa crestem pui, nu mai avem timp sa i condimentam cu condimente proaspete, nu mai avem timp sa i prajim la rotisor!!! NU!!! I-am inlocuit cu: Gunoaie (/chips-uri) cu "gust de"!
Gust de pui la rotisor!
Gust de legume proaspete!
Gust de soc!
Gust de ardei iute!
Gust de branza!

Milioane de "gusturi de... " la care se alatura si "gustul de viata". Nu mai traim o viata adevarata, ci una artificiala, guvernata de dorinta de a avea lucruri scumpe, de care nu avem nevoie, care se demodeaza si se invechesc rapid, dar fara de care NU NE PUTEM INTEGRA/NU SUNTEM COOL!!!

iPot sa ma integrez si fara un telefon imbecil de 18 milioane, care nu i in stare sa stabileasca o conexiune bluetooth (standard) cu alte device-uri. Prea tehnic pentru unii dintre voi?! Cati dintre voi nu si-au luat telefon mobil cu camera foto incorporata, doar ca sa isi dea seama mai tarziu de ce fotografii penibil de execrabile e in stare?! Cati dintre voi nu v-ati luat tzoale de firma (platite cu bani grei) doar ca sa va dati seama ca materialul i de o mie de ori mai slab decat carpa cu care stergeti toaleta (a propos: mai aveti imp sa stergeti toaleta?!)?! Cati dintre voi nu va luati mancare din fast-food si strangeti din ochi cu scarba cand o inghititi, gandindu-va cu jind la bucatele pregatite de mama?!

Va tebui sa reinvatam sa pretuim valorile, lucrurile adevarate, sa distingem adevarul de fictiune. Dar ce i mai important i ca trebuie sa invatam din nou sa traim... Dar pana atunci, in fiecare seara/noapte dupa ce plecam de la lucru, o sa ramanem in gura cu un amar "gust de... viata"!

No comments:

Post a Comment