Thursday, March 26, 2009

(IN)Justitia romana!

Cu ceva ani in urma, capitala asista "neputincioasa" la invazia subteranilor (nu, nu ma refer nici la gandaci, nici la sobolani, nici la locuitorii orasului!)
Invadatorii respectivi, erau chemati de catre tatuca trilion triliescu sa restabileasca ordinea si democratia, amenintate de... well, un partid din opozitie (da, stiu ca vi se pare a dracului de securista chestia asta... si, totusi, sunt actiuni post-revolutie).

Si uite asa, minerienii, in frunte cu un artist poet scriitor din ranga, si-au inscris in sange trecerea triumfatoare prin bucale: trecatori nevinovati mutilati si rupti in bataie, femei agresate ca ultimele animale, institutii publice vandalizate! Plecare invadatorilor, insa, nu s-o facut in mod fortat, de catre fortele de ordine, ci de catre jdemiile de multumiri ale celui mai iubit fiu al poporului de la acea vreme - tot tatuca trilion triliescu.

Au urmat procese peste procese dupa asta (plus alte descinderi si intentii de descinderi ale invadatorilor de mina), din care Ion Iliescu, adevaratul responsabil al acestor evenimente, o iesit mereu cu fata curata. Ba, mai mult, inca isi mai are hoarda lui de adepti si de simpatizanti (ai dracului de simpatizanti!).

Verdictul definitiv in tot acest fiasco, o venit acum cateva saptamani: Ion Iliescu nu se face vinovat de mineriade, desi el le multumea minerilor pentru spiritul civic de care au dat dovada (spargand capetele studentilor si geamurile bucurestiului)!

Dovezi... garla...

!!!http://www.youtube.com/watch?v=GCzK-8WjeXw!!!

...pedepse... 1 - un ametit de "lider de hoarda de mineri" intoxicat de prea mult alcool medicinal filtrat prin paine, tap ispasitor ale unor interese mai mari decat toata regiunea pe care pretindea ca o apara!

Dar pe victimele de atunci, cine le razbuna?!

Razbunarea e arma prostului?! Dar, in tara asta, care e arma desteptului?! Consolarea?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

Si mai am cateva intrebari: bucurestenii, unde erau?! Ce asteptau sa riposteze, pe americani?!

Suntem o natie prea adormita, aruncata intr-o letargie mocirloasa din care niciun fel de soc nu ne mai trezeste!!! Bataia de joc a propriilor conducatori si a restului lumii!!!

Ioane, mai draga animalule, sa iti fie acesti ultimi ani, la fel de "frumosi" ca tot "binele" pe care l-ai facut tu pentru tara asta!!! Io iti doresc sa simti zi-de-zi, secunda-de-secunda, durerea fiecarui destin mutilat de scopurile tale meschine!!!

4 comments:

  1. da' de faptu ca ti se va naste copchilu cu o datorie de 2600 de euro nu zici ni'k? datoria asta e de ieri, dar inca nu au zis ni'k de cat ii cumulu de datorii pe ..."cap de vaca furajata" din tzara asta.
    Tot al'de trilion triliescu & sleahta lor or contribuit la falimentarea tzarii... but, who cares :( avem rating de 5,5 acum de la 5 ... eee, ce tari suntem...

    ReplyDelete
  2. Da, voiam sa pun un link spre post-u lu Paul... ca sa nu repet ce zice el! :) Si acolo am si comenturi!
    Hmmm... de fapt, creca fac asa!

    ReplyDelete
  3. :)) lasa ba... noi ne razboim cu noi insine.. ca n-avem cu cine... in schimb, pe aia... ti-am mai zis io : Stadionu', PM-urile.. pac pac pac.. si gata...

    O luam de la capat...

    ReplyDelete
  4. Paulie, daca ajung presedinte, te fac sinistru al ministerului apararii, internelor si ce mai tine de armata si politie, te fac general si iti dau mana libera sa intri in ei!!!!! Iti pun la dispozitie si loc pentru construirea de stadioane! :)

    Si daca ajungi tu presedinte, astept acelasi favor!!!!

    ReplyDelete